Poista PhotoFun-tilisi
Miten poistat tilisi PhotoFun-sovelluksessa ja mitä tiedoillesi tarkalleen tapahtuu.
Poista tilisi sovelluksessa
- Avaa PhotoFun-sovellus ja kirjaudu sisään.
- Napauta Profiili-välilehteä.
- Napauta asetuslistassa Tili.
- Napauta Poista tilini ja vahvista.
Poisto tulee voimaan heti, eikä sitä voi perua.
Etkö pääse sovellukseen?
Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@photofun.live tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta otsikolla "Poista tilini", niin poistamme tilin puolestasi.
Mitä poistetaan
- Tilisi ja kirjautumistunnuksesi
- Profiilisi (näyttönimi, kuva, edistyminen, pisteet, merkit, putket)
- Kaikki lähettämäsi kuvat, myös tallennetut kuvatiedostot
- Kaveriyhteytesi, kaverihaasteesi ja ilmoituksesi
- Aarteenetsintähistoriasi ja tapahtumiin osallistumisen tiedot
Mitä säilytetään ja kuinka kauan
- Maksutiedot: jos teit ostoksia, maksunvälittäjämme (Stripe) hallussa olevat maksutapahtumatiedot säilytetään niin kuin rahoitus- ja verolainsäädäntö edellyttää. Niitä ei enää yhdistetä aktiiviseen PhotoFun-tiliin.
- Koostetilastot: tunnistamattomat kokonaismäärät (esimerkiksi kuinka monta kertaa aarteenetsintää on pelattu) eivät liity sinuun, eikä poisto vaikuta niihin.
Kaikki muu poistetaan aktiivisista järjestelmistämme heti, kun poisto on valmis.
Kysyttävää? Katso tietosuojakäytäntömme tai ota yhteyttä osoitteeseen support@photofun.live.