Usuń swoje konto PhotoFun
Jak usunąć konto w aplikacji PhotoFun i co dokładnie dzieje się z twoimi danymi.
Usuń konto w aplikacji
- Otwórz aplikację PhotoFun i zaloguj się.
- Stuknij zakładkę Profil.
- Stuknij Konto na liście ustawień.
- Stuknij Usuń moje konto i potwierdź.
Usunięcie następuje natychmiast i nie można go cofnąć.
Nie masz dostępu do aplikacji?
Napisz na support@photofun.live z adresu e-mail przypisanego do twojego konta, w temacie wpisując „Delete my account”, a usuniemy je za ciebie.
Co zostaje usunięte
- Twoje konto i dane logowania
- Twój profil (nazwa wyświetlana, zdjęcie, postępy, punkty, odznaki, serie)
- Wszystkie przesłane przez ciebie zdjęcia, łącznie z zapisanymi plikami obrazów
- Twoje powiązania ze znajomymi, wyzwania od znajomych i powiadomienia
- Twoja historia gier i udziału w wydarzeniach
Co jest przechowywane i jak długo
- Dokumentacja płatności: jeśli na koncie były zakupy, dokumentacja transakcji przechowywana przez naszego operatora płatności (Stripe) jest zachowywana zgodnie z wymogami prawa finansowego i podatkowego. Nie jest już ona powiązana z aktywnym kontem PhotoFun.
- Statystyki zbiorcze: sumy, które nie pozwalają cię zidentyfikować (na przykład liczba rozegrań danej gry), nie są powiązane z tobą i pozostają nienaruszone.
Wszystko inne zostaje usunięte z naszych aktywnych systemów natychmiast po zakończeniu usuwania.
Pytania? Zajrzyj do naszej Polityki prywatności lub napisz na support@photofun.live.